HOME INFORMATIE ROUTE 2018 FOTO's HISTORIE LINKS HOOFDSPONSORS   GASTENBOEK


voor vragen :  voorzitter@wieringerwerfopwielen.nl


Wieringerwerf op wielen in nieuw jasje.

Op zondag 30 juni is het weer tijd voor WOW het traditionele festival voor klassieke auto’s en motoren.
Dit jaar wat in een ander jasje wat betreft de klassieke auto’s. De organisatie heeft besloten in overleg met de gemeente de locatie te verplaatsen van de Terpstraat naar het gazon van het Lelypark/ Ovingestraat en de Cultuurschuur. Dit i.v.m. toenemende parkeerdruk van de geopende winkels die nu op zondag geopend zijn.
Voor de rest blijft alles bij het oude en het thema is dit jaar karten. In samenwerking met Streetkarting wordt er een kartbaan gerealiseerd op het Omtaplein voor de jeugd van 11 tot 16 jaar en voor volwassenen vanaf 18 jaar die tegen betaling daar een bepaalde tijd mogen karten en een poging e wagen om de nieuwe Max Verstappen te worden.
Voor de rest weer veel te zien aan rollend materiaal en met als hoogtepunt de traditionele ride out die exact weer vertrekt om 12.00 uur vanaf de Brinkweg/Cultuurschuur.
Dus belangrijk voor het publiek is de beste spot om en rond de Cultuurschuur/Ovingestraat om de start van de stoet gade te slaan.
Voor de liefhebbers van een drankje en hapje en mooie muziek kun je terecht op het horecaplein op de Brinkweg. De Cultuurschuur zal ook geopend zijn en de band Rock&Loll zal daar buiten een optreden verzorgen.
Wij gaan voor mooi weer en een pracht dag voor deelnemers en publiek.
Met dank aan onze trouwe sponsors vergeet ze niet !!


Voor meer info : FB.
Wij hopen jullie allemaal weer te zien op de 28e editie van WOW.
Tot zondag 30 juni !
Met vriendelijke groeten van de voorzitter en het team van WOW.